6 förslag för en bättre förskola

Igår presenterade mina moderata kollegor Christina Ahlman och Elisabeth Unell 6 förslag för en bättre förskola i Västerås.

Förskolan måste prioriteras mer i Västerås. Detta måste dessutom få synas i stadens budget. Vi ser dessutom ett gäng framtida utmaningar för förskolan. Det fortsatta utvecklande lärandet för barnen, arbetsmiljön för våra anställda pedagoger och antal förskoleplatser.

Här nedan ser ni våra förslag:
6 förslag för en bättre förskola i Västerås

Extra kul är förslaget på Lex Janna. Mer info om det hittar ni här: Hon vill minska risken för olyckor på förskolan – föreslår Lex Janna

Moderaterna fortsätter att profilera sig för skola och förskolan. Så som läget är idag duger inte. Vi ser en förskola som fungerar och där föräldrar och elever är nöjda men där vi får signaler från personal som går på knäna. Tänk vilken potential vi har i våra förskolor. Trots en tuff arbetsmiljö och trots att pedagogerna upplever att de går på knäna så går förskolan bra. Barn och föräldrar är nöjda. Om vi lyckas skapa en situation som är mer gynnsam för pedagogerna och då för förskolan i stort skulle vi kunna få en ännu bättre förskola. Dessutom vill vi inte hamna i en situation där våra pedagoger inte orkar längre. Därför måste förskolan prioriteras. Nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s