Avslutningsresa AktionMKF

Under två och ett halvt år har jag tillsammans med ett tjugotal andra tjejer haft möjligheten att gå en topputbildning inom Moderaterna. Vi har träffats en helg per termin och drillats i retorik, debatteknik och inom personlig utveckling. Det har varit roligt och lärorikt. För min del har jag dessutom haft turen att ha haft en av mina bästa vänner Adéle som gått utbildningen tillsammans med mig.

Utbildningen avslutas med en resa till Bryssel för att besöka Europaparlamentet. Resan inleddes med att vi alla höll 10 minuters anföranden för varandra som en typ av examination. Därefter besökte vi KREAB och även parlamentet. För egen del har jag besökt det många gånger förut men denna gång hade vi turen att även få träffa parlamentariker från andra länder. Bland annat träffade vi Richard Ashworth som är en brittisk parlamentsledamot. Oerhört intressant och jag kan konstatera att om kunskapen om fördelarna med EU varit mer kända och om ungdomar röstat i Brexit-valet hade resultatet med största sannolikhet varit annorlunda.

Sen hann vi såklart med några klassiska Bryssel-måsten. Belgisk våffla och musslor.

Extra kul att boostas ett par dagar av alla härliga tjejer. Gammal som ung! På bild syns väl vi i trion som i början av utbildningen var aktiva inom MUF men som numera ”bara” har parti-uppdrag. Kul utveckling tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s