inte politik

Istället för att skriva om politik som de senaste inläggen har handlat om kör jag ett inlägg om mig själv istället.

Har bokat in min resa till Linköping och till kära Cecilia. Det ska bli så skönt att vara med henne där borta. Har däremot mängder med ångest över att vi ska på Harry Potter Gala och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig. Ska jag ha cape på mig? Ska jag klä ut mig? Hur klär jag ut mig?

Men det kanske är ett ganska angenämt problem. Ett mer akut problem är att jag börjar spela WoW och har gjort det större delen av dagen idag. Men slutade eftersom datorn laggade lite lätt och helt plötsligt var jag stendöd, på en ö med massor av fiender. Dog lite inombords och vet inte riktigt hur jag ska lösa det här i-landsproblemet. Vet inte riktigt heller hur jag ska lösa det uppdraget jag har fått. Verkar som att min dator inte vet det heller eftersom det är dens del att jag dog. (bitter).

Ska ta tag i mig själv och fila lite till på min LIA002 uppgift som handlar om barnlitteraturens historia. Mitt andra i-landsproblem handlar om att jag egentligen inte vill skriva klart den innan sista föreläsningen som imorgon. Nu ska vi inte överdriva – jag har inte skrivit en rad på arbetet men det är den typ av arbeten som när jag väl sätter mig med kommer skriva klart på plats. Jag tror även att jag kommer vilja göra så. Därför har jag i min (precis som alla andra människors) lata hjärna låtit mig hållt på med annat istället för att vara produktiv. Typ skrivit lite på verksamhetsplanen för MUF Västmanland, spelat WoW, tittat på deklarationen för MUF Västmanland, handlat och rullat tummarna.

Värsta är väl att hälften av det har jag gjort för att jag inte orkar gå hem till mig själv. Framförallt för att mitt internet är slut och hemma väntar sängen. Nej. Nu ska jag köra ett sista ryck på verksamhetsplanen.

Hejhåå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s