Kandiderar 2014

Provvalet närmar sig med stormsteg. Själv är jag kandidat till kommunfullmäktige i Västerås och till Riksdagen. 

Utmaningen att på max 300 ord beskriva varför man just skall lägga en röst på mig är inte alltid det lättaste men här kommer mina kandidattexter:

Kommunfullmäktige: ”Jag vill fortsätta mitt engagemang för Västerås med fokus på skola och jobben. Västerås måste fortsätta utvecklas och växa som stad. Vi behöver effektivisera kommunen, minska barriärerna för företag att växa och se till att våra skolor och förskolor får bättre resultat. Jag vill vara med och göra detta och därför hoppas jag på din röst i provvalet.”

Riksdagen: ”Jag hoppas på din röst i provvalet då jag vill arbeta med att utveckla skolan och satsa på fler jobb för unga. Hur förenklar vi arbetsmarknaden och vart bör den politiska byråkratin hålla fingrarna borta? Fler jobbskatteavdrag och externa examinatorer i skolorna är några exempel på åtgärder som jag vill arbeta för i riksdagen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s