Föredetta.

ImageKan inte längre titulera mig som distriktsordförande för MUF Västmanland. Åren 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 och 2012-2013. Då har jag varit DO.

Helgen var fantastisk och otumlande. Spännande och galen.  

Jag är förvånansvärt lugn med det här. Trodde att jag skulle vara smått deprimerad by now. Det har trots allt varit min identitet så längre. Mitt naturliga ansvar. Misstänker starkt att det är för att den nya styrelsen kommer göra det här så bra. Jag har ingenting att oroa mig för. De kommer vara ett team. 

William, som numera är DO för Bästmanland kanske inte vet det ännu men han kommer göra det där fantastiskt. Saker som jag kämpat för i evigheter för att klara av, kan han redan. Han är stabil och inkluderande och kommer kunna göra MUF Västmanland bättre än tidigare. 

Image

Bilden bredvid är från det första DS jag någonsin satt i. Sverre var DO och det var väl svårt att tro att jag skulle en dag vara DO (framförallt så himla länge). 

Men damn it. Jag sitter numera i MUFs förbundsstyrelse. Något som kanske ännu mer är förvirrande och otippat. 

Ska fortsätta dagen med att hetsdricka mitt kaffe och gå in på och ändra min ”titel” i de system där jag är med. Exempelvis i alla mejl jag skickar. Jag måste ändra alla mina presentationer. Har skrivit en fjantig punkt-lista på allt som jag måste skicka vidare till William. Den blir fasen vara längre och längre. 

Hipp hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s