Barn- och ungdomsnämnden

Dagen inleddes med FSAU där vi gästades av Kent Persson, partisekreterare för M. Sedan rusade jag i ilfart till Barn och Ungdomsnämnden där många beslut skall tas. Klockan är 10.04 och vi är på är ärende 7 och vi är redan 20 minuter efter tidsplanen.

Det är mycket åhörare på plats på dagens möte vilket jag tycker är bra. Fler borde ta sig tiden att lyssna på besluten som fattas. Ta sig tiden att kunna granska.

De olika punkterna idag som kommer leda till långa diskussioner är bland annat den nya organisationen (proAros skall inte längre vara mellan handen), de kraftigt försämrade skolresultaten där Västeråsalliansen lagt ett särskilt nämndinitiativ och självklart bäckbyfrågan.

Vi blir väl färdiga imorgon misstänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s