Gruppmöte med KF

Kom sent till gruppmötet (pga jobb) och hamnade mitt i en diskussion om det kommande klimatprogrammet. Tydligen har de i rapporten missuppfattat Stockholms SMART rapport och gjort en liten tvärtom tolkning. Allt för att få människor att äta mindre kött. Den vegetariska dagen till ära.

Men allt är väl som vanligt då.

Tänkte sätta mig och läsa SMART rapporten för att få en egen uppfattning varför tjänstemännens rapport säger att vi ska äta mindre nötkreatur när SMART säger att det snarare är grisar och liknande man skulle undvika. Men eftersom jag har tonvis med kurslitteratur som jag borde läsa antar jag att får skjuta det på framtid.

Plus att jag inte för allt i världen vill bli av med mitt bacon. För bacon är supermegagott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s