Återigen.

Sitter hemma och förbereder total kross av en proposition skriver utan RS (MST) som kommer behandlas på lördag. Självklart handlar proppen om lärarutbildningen och det är alltid skrämmande sant att alla tror sig vara experter på en utbildning de inte vet något om. Proppen innehåller en hel del felaktigheter och antaganden som inte passar Moderata Ungdomsförbundet.

Jag stör mig lite på hur jag ständigt måste bli den som påminner alla. Jag ogillar att alltid tvingas vara lärarstudenten som måste försvara min rätt till min utbildning. Men också som ständigt måste spränga alla fördomar. Jag måste alltid försvara mitt val av yrke. Det är få som har bemött mig med en klapp på axeln eller ett ”bra jobbat”. Jag blir ständigt bemött med tron om att jag skämtar.

Även de ständiga påhitten. Fördomarna, idéerna om den dåliga utbildningen jag går. Nej, nu ska jag återgå till att krossa proppen. Vill även påpeka att den inte tillför något nytt överhuvudtaget till MSTs eller till MUFs politik. Pinsamt.

En reaktion till “Återigen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s