Billström – stanna kvar!

Tycker att häxjakten på Billström är orimlig och orättvis. Speciellt intressant är det hur både LUF och Expressen i det hela enbart är på Billström och inte Bildt som även han var med i den så kallade ”skandalen”. Intressant är det också hur de helt plötsligt inte längre har förståelse för den policy som gällt kring Wikileaks. Som Billström sa ”Den svenska regeringen kommenterar inte Wikileaksdokumenten eftersom de handlar om tredjepartsuppgifter”. Det har gällt sedan Wikileak började härja och kommer att fortsätta att gälla.

Att LUF nu går ut i en ”hoppa av” kampanj är enbart pinsamt. Det är tydligt att de inte har mycket att komma med och med handen på hjärtat finns det många andra ministrar som bör hoppa av innan Billström. Både moderater och övriga. Jag personligen tycker att Billström har varit tydlig i sitt sätt agera som minister och har rakryggat drivit den linje som M har drivit. Sedan att LUF inte alltid hållit med är uppenbart. Men inte är väl vi alltid med på deras ”social-liberala” linje.

Nej, pinsamt och obehagligt är det. Stå på dig Billström – du gör ett bra jobb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s