Nämnders politiska klimat

Tanken är som vanligt att jag ska tentaplugga. Hur det blir med det återstår att se men jag ser ljust på framtiden. Om en vecka blir jag invald i kommunfullmäktige, det kommer att bli 4 spännande år. Jag önskar att det politiska klimatet hade varit annorlunda med mindre pajkastning men jag kan inte få allt här i världen.

Det som däremot kommer att bli spännande är den kommande nomineringarna till nämnder och styrelser. Jag har själv hört det viskas om vilka som ev. kommer att sitta i samma nämnd som jag. Det kommer bli än mer spännande. Eller obehagligt. Jag vet inte ännu. Om det är som i NF där jag är invald nu ser jag framemot det, en otroligt trevlig nämnd där den politiska diskussionen ständigt är klarsynt och förstående. Har man som nu frågor så är du allt varmt välkommen att ställa dem. Men också vid åsiktsskillnader så är det lugnt på ett helt annat sätt än vad jag trodde.

Jag kanske förväntade mig att tuggandet skulle vara lika som det är inom ungdomsförbunden men så verkar inte vara fallet. Vilket är otroligt skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s