VFU, tentaplugg och politik i vanlig ordning

bild från Ms valvaka.VFUn är avslutad och jag längtar förvånadsvärt mycket tillbaka. Nog för att jag var dödstrött varje kväll och att jag i slutet häll på att somna under fikarasterna var det skönt att vara där och framför allt ändå känna att jag var bra på det.

Jag fick bra feedback och handledaren sa ändå att jag var duktig och försökte. Jag hade bra hand om barnen. Vi var i skogen, käkade frukost, lunch och mellanmål, vi lekte lekar och hade sagostund. Extremt mysigt!

Nästa vecka är fullproppad med politik och tanken  är att jag dessutom ska klämma in en och en annan timme tentaplugg. Det kommer förhoppningsvis bli flera timmar av tentaplugg. Måste ta tag i det där rejält!

Super som vi säger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s