Valresultatet

Jag har hämtat mig någolunda från senaste månadens bravader. Jag är trött, sliten och skaffat mig en hosta som inte älskar mig. Men jag är trots allt lycklig.

Vi vann men vi förlorade. Vi förlorade men vi vann. Moderaterna gjorde sitt historiskt sätt bästa val någonsin. För det är jag lycklig. Jag har gjort allt jag kunnat för detta val och det gick vägen för oss. Som moderat är jag lycklig. Som allians är jag mindre lycklig då det inte räckte hela vägen. Enbart nästa. Valet fortsätter vara en rysare, det är inte klart ännu. I kommunen skiljer det 45 röster. Vi väntar på utlands rösterna och liknande. Vi får eventuellt vänta till nästa vecka! Helt crazy.

Men jag håller tummarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s