Valet är avklarat – blickar framåt

Nu är det tyvärr klart att Moderaterna fortsätter i opposition. Det nya styret kallar sig Utveckling Västerås och den inleds med att ett parti läcker information om våra förhandlingar. Vilket inte bara gav bitter eftersmak. Extra tråkigt att inte få vara med och ta ledartröjan för Västerås.

Nya styret består av S-L-C-Mp. Tämligen ohelig allians men så kan det bli. Det ska bli intressant att följa utvecklingen för Västerås när det visar sig att för S är makten viktigast. Principer släpper man och fördelningen är dyr.

Men i moderaterna blickar vi framåt. Vilka viktiga frågor för Västerås måste vi prioritera?

En av de absolut viktigaste frågorna handlar om ansvaret för Västerås. Vi ser en investeringstakt och stora kommande investeringar som idag inte drivs ansvarsfullt. De är dyra, de är stora och de har dålig styrning. Här måste vi ta ansvar.

Skolan är ett sorgebarn för Västerås och här har vi ett jättejobb att göra. Lita på professionen och ha en ansvarsfull politik som ger långsiktighet och tydlighet. Sätta ramarna men låta professionen fylla det med klokt innehåll.
Tryggheten måste prioriteras och starkt förbättras. Här ska vi från moderaterna fortsätta driva våra förslag för ett tryggare Västerås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s