Lärarleg. Fb. Kaffe.

Ger er mina fb-statusar för dagen. Dagens ämne är lätt lärarlegitimationen. Ser alla MUFare som är emot det. Hör inga bra argument. Snarare förstärks bilden av hur låg status lärare faktiskt har. Som att mer obehöriga lärare leder till att fler blir lärare? Vi måste höja statusen och kvalitén på lärarutbildningen så att fler blir lärare. Bättre status osv. Som vanligt behöver jag mer kaffe.

”tycker inte att lärarleg är världens undergång. Sweeeet!”

”Med en ekonomutbildning för du ensamrätt på att kalla dig ekonom, med en civilingenjörsutbildning för du ensamrätt på att kalla dig civilingenjör men med en lärarutbildning så är du dålig/ej kompetent etc. . Alla kan ju bli lärare… waka waka – behöver kaffe. Hej.”

”Matematikpedagogik. Det alla lärare önskar att de hade. De olika delar lärare behöver för att lära ut matematik. Woop woop!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s