I väntan på bussen

Under gårddagen hängde jag med Frida en stund. Hon är galen. Eller om det är så att det är jag som är knasig det vet jag inte ännu. Vi planerade och diskuterade lite skillnader och likheter med MUF-dalarna. Det är alltid spännande att se hur andra har gjort.

Jag är inne i en period då jag pratar. Konstant. Jag kan inte sluta. Jag pratar aldrig om något vettigt eller intressant. Utan jag pratar för pratandets skull.

En föreläsare sa för ett par dagar sedan att lärare det är inget yrke, det är en diagnos och jag börjar hålla med. Vi har vissa karaktärsdrag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s