Tiden går fort

Det är enbart några dagar kvar till julafton. För cirka 6 månader sedan så tog jag studenten. Det känns helt overkligt. Som om det var flera år sedan och samtidigt känns det som om det vår igår det var julafton 2009. Det är helt galet att ett år redan har gått. Nästa år fyller jag 20, även om det är långt tills dess. Det händer mycket nu, överallt, julmiddagen med MUF Västmanland är avklarad och vi alla överlevde. Som vanligt var det fantastiskt!

Första terminen börjar lida mot sitt slut. Vi har några dagar i Januari sen kör vi. Oj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s