Inge hetsplugg och varg i Skerike

Dagen spenderades i Eskilstuna, sweet!

FS/AU och DS-Möte, alltid lika mysigt.

Just nu känns det superkonstigt, jag har inget att hetsplugga. Jag har för tillfället egentligen ingenting att studera. Jag har inte boken som jag ska läsa ut tills på torsdag. Det är ganska skönt men det känns just nu så meningslöst. Vad ska jag göra? Jag har dessutom kollat på alla serier som jag kan kolla på. Väntar spänt på nya avsnitt. Jag börjar dessutom bli hungrig som en varg.

Med tanke på varg så vill jag bara berätta att det finns varg runt Skerike. Egentligen borta vid Skultuna men de brukar springa långt och över stora områden då inklusive Skerike. hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s