Produktiv morgon

Har lyckats med det omöjliga! Jag var produktiv helt självmant klockan 8 på morgonen. Sing Halleluja! Prisa Gud! Tyvärr ska jag erkänna att jag just nu har slut på bränsle. Funderar på att baka en liten kaka tills mamma kommer hem från sitt skogen äventyr tillsammans med Jessica. Super kul som vi säger.

Skolan rullar som sagt på men jag har en del kvar. Ska lämna in ytterligare en tenta snart och den tidigare har jag nu skrivit klart. Tanken är att den här ska lämnas in i tid. Problemet är att jag inte kan börja skriva än. Jag måste läsa. Jag måste läsa mycket. Jag tror att det är uppemot 1000 sider totalt. (det kan vara att ta i). Men det är massor!

Det där med att ta sig i kragen och läsa är lite segt ska jag erkänna. Men jag jobbar på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s