Seminarie-dag

Efter att ha väckt min kära syster och tvinga upp henne inser jag att jag inte har läst allt som jag borde ha läst tills idag. Damn! Idag är det som vanligt en mastodont föreläsning mellan 9-16 som väntar och som vanligt har jag inte riktigt läst allt som jag borde ha läst.

Problemet är när jag inser att jag heller inte riktigt behöver det. Jag skummar igenom det mesta. Jag har på något sätt lärt mig vad det är föreläsarna kommer att ta upp eller behöva svar på så jag läser de delarna. Kanske är det en av fördelarna med att vara fritidspolitiker. Du lär dig läsa handlingarna effektivt.

waka waka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s