Än är kvällen inte slut

Efter att ha upplevt en av de få föreläsningar som inte kändes relevant för min utbildning, förutom de få stunder då han pratade om ämnesdidaktik, så var det dags att inhandla mamma födelsedagspresent. Den är så bra!

Jag har studerat idag och varit på mitt första gruppmöte med de nya moderata kommunfullmäktigeledamöterna. Det var en intressant analys av läget och att få höra vad som händer i korridorerna på stadshuset. Dessa fyra år kommer tyvärr antagligen vara total kaos. S har alla möjliga spännande idéer. En av dem som Ulla Persson (s) nämnde på vlt.se om att Alliansen borde lägga ner sina röster. Jag blir nästan förbannad. Vad är det för demokrati? Jag kommer aldrig lägga ner min röst! Det är helt befängt.

Nu är det däremot dags att läsa handlingarna inför morgondagens NF.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s