Hänger och slänger

Har en period funderat på att flytta hemifrån och som det ser ut nu så har jag en på gång. Därför bestämde jag mig för att sätta mig och göra en ekonomisk analys av läget. Det för tillfället kärvt. Men jag är optimistisk. Jag försöker tänka på alla möjliga typer av utgifter man kan ha och det är mycket jag inte tänkt på som bott hemma hela mitt liv. Vem tänkte på att diskmedel behöver köpas in? Det finns väl alltid. Det växer väl på träd? Eller shampoo och balsam! Eller varför inte toalettpapper. Herregud!

Väntar just nu på Sala tjejerna som ska komma och klappa på valparna innan vi drar iväg på bio. Det kommer bli toppen! Jag bör passa på nu när jag har chansen och fortfarande bor hemma. Woho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s