Svart blir vitt med RUT

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/18000-nya-jobb-med-rot-och-rut_5139243.svd

Jag tycker fortfarande att det är helt befängt att enligt vänsterexperimentet är ROT helt ok medens RUT är big NO NO. Några av argumenten från deras sida är att det är ett pigjobb och ojämställt. Personligen tycker jag att dessa argument kan kasta sig i väggen då dessa ”pigor” till skillnad från många andra har ett jobb vilket är helt fantastiskt men också om RUT inte finns kommer många av dessa kvinnor att tvingas tillbaka till svart marknaden där de hamnar utan sociala försäkringar så som exempelvis pension. Det är inget annat än hemskt. En annan synpunkt är också det faktum att hushållsnära tjänster fortfarande kommer att finnas skillnaden är att det blir extremt dyrt och då enbart till för den rika överklassen.

Hur många människor med vanliga löner skulle då kunna använda sig av denna tjänst då? Ingen.

De människor som jobbar inom denna sektor borde vara förbannade för hur S, V och Mp behandlar dem, konstant så nedvärderar de deras jobb. Att deras jobb inte är bra och inte något värt. Usch.

En reaktion till “Svart blir vitt med RUT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s