Nyhetssverige och SD..

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sds-utspel-vacker-reaktioner_5806243.svd

Spännande ”utspel” från Sverigedemokraterna efter terrordådet mot Sverige. Åkessons sekreterare skriver använder äntligen som tagg på sitt inlägg om ”vad var det vi sa”. Åkesson motsätter sig inte inlägget utan hävdar senare att hon inte är politisk.. Utan enbart sekreterare? Men hon är medlem i partiet och anställd av Sverigedemokraterna. Jag skulle kalla det i högsta grad politisk.

Som en Centerpartist hade sagt till Svd. Vi kanske borde säga ”äntligen visar de sitt sanna jag?”.

Att få för sig att skriva äntligen när Sverige blivit utsatt för sitt första terrordåd är inte bara dumt politiskt utan någonstans ett hot mot Sveriges demokrati. Det är aldrig ett ”äntligen” att någon sprängt sig själv i syfte att skada andra. Det är enbart hemskt och inget annat. Vi måste göra allt vi kan för att inte detta dåd ska påverka vår befolkning negativt oavsett härkomst.

Skamligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s